Events & entertainment all across Romania! office [@] yourfunstudio.ro +40 730 091 232

Expertiza noastra


Evenimentele de elita au cateva caracteristici distinctive: organizarea evenimentului incepe din timp, scenariul evenimentului este bine pus la punct, selectia artistilor si animatorilor evenimentului este facuta cu atentie, bugetul de eveniment este bine gandit, iar comunicarea dinaintea si in timpul evenimentului este atent coordonata.

Your Fun Studio contribuie la succesul evenimentelor dumneavoastra prin talent, dedicare si profesionalism. Chiar daca momentele oferite sunt unice in sine, ne amintim intotdeauna ca zambetul gazdei si al invitatilor este cel mai important. Avand experienta in organizarea de evenimente pentru client din peste 14 industrii, Your Fun Studio ofera entertainment si organizeaza urmatoarele categorii de evenimente:

Petreceri & Evenimente Corporate

Evenimentele si petrecerile corporate sunt adesea cele mai deosebite experiente oferite partenerilor de afaceri, clientilor, colaboratorilor si angajatilor. Your Fun Studio va ofera sansa sa va deosebiti prin unicitate, calitate si stil. Invitatii vor avea sansa sa se simta deosebiti, vor beneficia de o experienta de invatare si vor avea ocazia sa se desfasoare intr-un cadru adaptat specificului evenimentului.

Conferinte, congrese, seminarii

Evenimentele ce angreneaza un numar mare de participanti si se desfasoara timp de mai multe zile, au nevoie de momente care sa relaxeze si sa stimuleze socializarea. Momentele de entertainment Your Fun Studio sunt ideale pentru serile de deschidere sau pentru cele de inchidere ale conferintelor, congreselor si seminariilor.

Petreceri tematice

Printre cele mai amuzante evenimente se numara categoria petrecerilor tematice. Invitatii intruchipeaza personaje célèbre, artistii ofera reprezentatii in concordant cu tematica, decorurile se muleaza pe tema iar Your Fun Studio isi intra in rol. Regii extraordinare fac deliciul acestor petreceri. Pentru idei, consultati pagina “Tematici”.

Petreceri tip cocktail si seri de gala

Ce face un cocktail mai deosebit decat altul? Raspunsul nostru este: abilitatea organizatorilor de a oferi ceva inedit acestui eveniment. Serile de gala in sine comporta ideea de rafinamnet, elegant si stil. Your Fun Studio are puterea de a ridica nivelul acestor evenimente prin asocierea de imagine si momentele oferite.

Strangeri de fonduri si evenimente caritabile

Your Fun Studio se implica in evenimentele comunitatii. Foarte practicate in strainatate, in cazul strangerilor de fonduri si a evnimentelor caritabile va punem la dispozitie regii si scenarii prin care invitatii la aceste evenimente sa primeasca in schimb buna dispozitie si amintirea unor momente deosebite.

Lansari de produs si expozitii

Daca lansati un produs, echipa Your Fun Studio va poate sprijini in organizarea unui eveniment care sa complimenteze atat produsele cat si potentialii clienti. Daca sunteti prezent la o expozitie, Your Fun Studio poate anima standul dumneavoastra, atragand vizitatorii si antrenandu-i in activitati bine stabilite. Totodata, organizatorii expozitiei pot oferi o zona de amuzament vizitatorilor, pentru a da o nota distincta evenimentului.

Activitati de echipa & Evenimente sportive

Intr-un cadru mai restrans, Your Fun Studio adapteaza momentele sale pentru a stimula gandirea strategica, munca in echipa, spiritul competitiv, adaptarea la situatii neprevazute. Una dintre lectiile cele mai appreciate este cea legata de atitudinea fata de risc. Membrii echipelor vor descoperi trasaturi si reactii de care poate nu era constienti. Conceptul Your Fun Casino, de exemplu, in cadrul unui team building este o ocazie de invatare si de dezvoltare personala.

Evenimente de networking, reuniuni

Your Fun Studio are sisteme de stimulare a interactiunii dintre invitati, ideale pentru evenimentele de networking si reuniuni. Your Fun Studio se carcaterizeaza prin comunicativitate si placerea de a cunoaste oameni si companiile lor. Putem spune ca am participat cu succes la punerea in practica a catorva idei de succes.

', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');